Неимар парично казнет

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ПСЖ го казни својот фудбалер Неимар со 350000 евра заради тоа што фудбалерот не се појави на припремите за својот клуб. Контраверзиите околу приказната ПСЖ- Неимар продолжува со искажување на недисциплина од страната на фудбалерот. Неимар упорно инсистира да го напушти ПСЖ, мегутоа од таборот на клубот изјавуваат дека за Неимар се уште нема ниедна понуда. Ваквото однесување на фудбалерот се повеке ги разгневува фановите и управата на клубот,која највероватно ке мора да го продаде најскапиот фудбалер во историјата,бидејки за неговиот премин од Барселона ПСЖ ја плати откупната клаузула од 220 милиони евра. Дали ке се најде клуб кој ке го одврзе кесето ке се види во наредниот период бидејки трансфер пазарот работи до почетокот на септември.

Сподели.