Можна соработка помеѓу ДПА и СДСМ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Околу можност за соработка со ДПА на Мендух Тачи, Заев изјави дека во скоро време е можно да се одржи состанок и да се видат резултатите од него.

-Да видиме што ќе произлезе, имаме доволно анализи, како стоиме, какви се состојбите, но во најмала рака треба да разговараме, изјави Заев.

Сподели.