,,МЕГА” проект на Стефан Богоевски: Поставени креативни столпчиња пред неколку основни училишта (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Поставивме малку поинакви, креативни столпчиња пред неколку основни училишта во Карпош: „Војдан Чернодрински“, „Петар Поп Арсов“ (на двата влезови) и „Владо Тасевски“, а ќе продолжиме и пред другите воспитно – образовни установи. ⚠️
Да бидеме одговорни во сообраќајот. https://t.co/GAb7BpyqWK

– напиша градоначалникот на Карпош, Стефан Богоев.

Сподели.