Македонската водителка падна додека вежбаше, па се пошегува на своја сметка (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Македонската водителка Снеже Велков покажа како се поти и напорно вежба за совршено тело.

Таа падна при вежбањето и се пошегува на своја сметка.

Сподели.