МАК БАСКЕТ-избор на претседател

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денес во 12 часот ке се избира претседател на Македонската кошаркарска федерација. Во трката за престижното место беа два кандидати. Перо Антиќ и Владимир Темелковски пред неколку месеци ги најавија своите кандидатури, но Владимир Темелковски на последниот ден се откажа од кандидатурата. Останува да се види дали Перо Антиќ денес ке биде единствен кандидат или ке се појави и некое ново-старо лице во борбата за престолот.

Сподели.