МАК БАСКЕТ 9коло-распоред

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Супер лига

Блокотехна  —  Работнички  18 мај

Гостивар  —  Скопје  18 мај 17-30 часот

Куманово  —  Кожув  18 мај  18 часот

Плеј Аут

Пелистер  —  Фени Индустри  17 мај  12 часот

Вардар  —  Охрид  18 мај  15 часот

Сподели.