Лиде Лиде го опеа Венко во песна: „Го чекам во када мокра ко сирена, дојди ти кај дада ноќва со сирена“ (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Лиде Лиде го опеа во песна министерот за здравство Венко Филипче, текстот и музиката се нејзини авторски. Песна која мора да ја слушнете:

Сподели.