Котлар: За прв пат во Центар ќе се формира центар за ментално здравје за деца со попреченост, четири нови градинки и зелено училиште

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Кандидатот за градоначалник за Центар, Наташа Котлар преку видео порака вели дека за прв пат во Центар ќе се формира центар за ментално здравје за деца со попреченост.

-За првпат во Центар:

– формираме центар за ментално здравје за деца со попреченост

– 4 нови градинки

– зелено училиште за настава во природа

За Центар со душа

#СоздадиНоваИднина, стои во нејзиниот пост на Фејсбук.

http://

Сподели.