,,Комити” со моќна порака: Ние за Татковината… А Татковината за нас?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ќе дојде ден кога Македонците ќе дојдат по своето, а ‘неразбраните трговци’ ќе ја платат вересијата !
Ќе дојде ден кога и знамето и мамето, за јазикот, за историјата, сегашноста, иднината, геноцидот врз ‘својот’ народ, и за името и племето и семето…
Не отуѓивте оддамна, се отуѓивте и од ‘својата’ мајка, а 100 стапа на туѓ грб, и плачот на туѓа мајка – не болат.
Ќе дојде ден, ќе гребете ко мачки !
Ние не забораваме…
Кале 13.02.2011…

Security Check Required

null

Сподели.