Кејт Мос во петтата животна деценија ги покажа голите гради под провидниот фустан (фото)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Една од најпознатите манекенки во светот, Кејт Мос (45) уште еднаш покажа дека нејзината возраст не може да стори ништо и дека таа сè уште зрачи и денес.

Уште и кога изгледот ќе го „зачини“ со добра облека, тој е вистински спектакл за очите.

Кејт се појави на една церемонијата за доделување награди во Њујорк и во таа прилика имаше целосно транспарентен фустан, под кој апсолутно сè беше видливо.

Како и да е, Кејт, како Кејт, цело време се смееше и не размислуваше за какви фотографии ќе се појават на сите светски медиуми следниот ден.

Сподели.