ЌЕ ВЕ НАСМЕЕ ДО СОЛЗИ: Златна Книга со објава за свеченото отворање на дивоградбата во Охрид! (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Секогаш знаат да не насмеат со некои вакви објави. По галамата што се крена за отворањето на пицеријата во Охрид која р дивоградба, денес тие посветија објава на случката:

Останатите интересни и комични објави можете да ги најдете ТУКА

Сподели.