Ќе се насмеете до солзи: Што се виде Пендаровски низ двогледот – КОМПИЛАЦИЈА (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На социјалните медиуми почнаа да кружат секакви комбинации со легендарната слика на Стево Пендаровски. Погледнете колку се креативни корисниците на социјалните мрежи:

 

Сподели.