ЌЕ СЕ НАЕЖИТЕ : Среде Грција им ја запеа “Велат не нема”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Среде Грција им ја запеа “Велат не нема, ама еве сме, македонски песни гордо пееме”. Каква атмосфера направи нашиот Влатко Миладиноски при неговото гостување кај нашите македонци кои живеат во соседната земја, погледнете од видеото !

Влатко Миладиноски деновиве заедно со група Интермецо, гостуваше кај нашите македонци кои живеат во Грција. Тој во преполната сала направи извонредна атмосфера откако го запеа неговиот голем хит “Велат не нема”.

Изненадувачки е тоа што многубројната публика, во која што имаше и голем број млади луѓе, запеаа во еден глас заедно со Влатко.

Во продолжение погледнете го целотот видео

Сподели.