Browsing: Свет

ВЕСТИ
ПУТИН: „Ќе ја заобиколиме Бугарија лесно ако го одложуваш намерно Турски тек“

Рускиот претседател Владимир Путин ја обвини Бугарија дека намерно ја одложува изградбата на рускиот гасовод „Турски тек“ на нејзината територија и предупреди дека Москва може да…

ВЕСТИ
НАТО „преживеа“

Лидерите на земјите-членки на НАТО успеаја да ги надминат јавните навреди и да објават дека остануваат обединети против заедничката закана од Русија и да се подготват…

1 2 3 114