Browsing: ВЕСТИ

ВЕСТИ
МАКЕДОНЦИТЕ НЕ ЗАПИРААТ – НА 4 МАРТ ПРОТЕСТ ВО 14 СВЕТСКИ МЕТРОПОЛИ НО И НА ПЛОШТАДОТ ВО СКОПЈЕ „НИЕ СМЕ МАКЕДОНИЈА“

Македонците не запираат – На 4 март протест во 14 светски метрополи но и на плоштадот во Скопје „Ние сме Македонија“. Глобалната иницијатива „Ние сме Македонија“…

ВЕСТИ
Криминална банда ги испразнила сефовите на познати скопски бизнисмени

Криминална банда ги испразнила сефовите на познати скопски бизнисмени од банките во Скопје, парите и златото исчезнале без трага. Сефовите на богатите Македонци, ги испразнила добро…

Балкан
ФАКТИ: ГРЧКА КАРТА НА СФРЈ ОД 1974 ГОДИНА НА КОЈА ПИШУВА МАКЕДОНИЈА

Кристофер Пурдеф, православен ѓакон од американската сојузна држава Охајо, постира на „Твитер“ карта на поранешна Југославија од средината на 1970-тите, на која пишува Македонија за тогашната…