Browsing: ВЕСТИ

Балкан
Ако географска одредница е почетна позиција на Заев, какво ли ќе биде решението: Во игра е идентитетот на Македонците!

На Заев не му е грижа за името, па географска одредница е само негова почетна позиција. Со оглед на тоа што одлично ги познаваме апетитите на нашиот…

ВЕСТИ
Жена претепана немилосрдно: Сопругот и љубовникот дознале дека ги изневерува двајцата, па ја казниле

Инцидентот се случил откако сопругот открил дека неговата сопруга има љубовник, па одлучил да го повика за заеднички да ја решат оваа работа. Невенчан сопруг и…