Browsing: ВЕСТИ

ВЕСТИ
Настаните во Собранието од 27 април минатата година беа показател за злоупотребата на Министерството за внатрешни работи во партиски цели

Настаните во Собранието од 27 април минатата година беа показател за злоупотребата на Министерството за внатрешни работи во партиски цели. Тие немаше да се случат доколку…

ВЕСТИ
Мицковски: Објавувањето на Законот за јазици без потпис на Иванов е ново кривично дело

По изјавите на претседателот на Собранието Талат Џафери дека Законот за јазици ќе го објави во Службен весник, преку социјалните мрежи се огласи лидерот на ВМРО-ДПМНЕ…