Browsing: ВЕСТИ

ВЕСТИ
ЛИЦЕМЕРИЕТО НА СДСМ: Од опозиција критикува, сега без основа се задолжуваат – долгот надмина 5 милијарди

Сега откако е на власт СДСМ, јавниот и државниот долг се зголемени за 300 милиони евра. Имено СДСМ во изминативе 7-8 години секојдневно ја бомбардираше јавноста…

ВЕСТИ
НБРМ ќе ги објави најновите макроекономски проекции

Народната банка на Република Македонија денеска ќе ги објави новите макроекономски проекции за годинава. На прес-конференцијата во врска со редовната ревизија на макроекономските проекции ќе зборува…

ВЕСТИ
Украдена бистата на Кузман Јосифовски-Питу од училиштето во Кисела Вода

За време на првомајските празници извршена е кражба во основното училиште „Кузман Јосифовски – Питу“ лоцирано во Кисела Вода. Од полицијата информираат дека вчер абило пријавено…