Browsing: Македонија

Македонија
Мицкоски: Очекувам да преовлада весел дух денеска и да им посакам на вевчанци успешен карневал и успешни карневалски денови

Најпрвин да се заблагодарам на интересот на медиумите, денеска сме овде во Вевчани на традиционалниот вевчански карневал. Оваа посета ќе ја искористиме да поразговараме со граѓаните…

Македонија
Владата својата неспособност да обезбеди евтин гас кога тоа го правеа другите држави сега ја става на товар на граѓаните и општините

Доколку владата на Заев и пиунот Ковачевски наместо да се занимава со местење тендери, се потрудеше да обезбеди на меѓународниот пазар како сите влади од регионот…

1 2 3 4 5 1.289