Browsing: ВЕСТИ

ВЕСТИ
          Она што е многу важно е Зоран Заев и СДСМ никогаш повеќе нема да и се повторат на Република Македонија и на македонскиот народ

Трет ден од молкот на СДСМ и Оливер Спасовски за сомнителниот тендер за набавка и испорака на пасоши и документи за лична идентификација е во вредност…

ВЕСТИ
Заев, Спасовски и СДСМ да не ја ставаат политиката над науката и да ги слушнат жестоките реакции и критики на 90% од стручната јавност

СДСМ е фатен на дело како се обидува набрзина, преку предлог законот за употреба на македонскиот јазик, да подметне законско решение со кое македонскиот јазик ќе…

1 2 3 988