Browsing: Филм

СЦЕНА
Кејси Афлек се повлече од „Оскарите“ поради обвинувања за сексуално вознемирување

Mинатогодишниот „оскаровец“ Кејси Афлек нема да биде доделувач на церемонијата за „Оскарите“, поради обвинувања за сексуално вознемирување, соопшти портпаролката на тимот за организација на свеченоста. И…

1 8 9 10 11