Browsing: Друго

Друго
ФОТО: „Мамa, те сака Ада“ – Шекеринска објави фотографија од својата ќерка за роденденот

инистерката за одбрана Радмила Шекеринска, вчера го прослави својот 46-ти роденден. По тој повод таа одлучи да објави фотографија од изненадувањето кое ѝ го приредила нејзината…

1 2 3 15