Browsing: СПОРТ

Други спортови
Јужна Кореја распореди војници за отворањето на ЗОИ, обезбедувањето добило колективно пролив

Јужна Кореја распореди 900 војници, откако 1.200 обезбедувачи беа повлечени од должност како резултат на ширење на норовирус во капацитетите каде ќе се одржи Зимската олимпијада…

1 271 272 273 274 275 277