Browsing: Кошарка

Кошарка
Денот кога загина кошаркарскиот „Моцарт„-28 години од смртта на Дражен Петровиќ

Пред 28 години на денешен ден во сообраќајна несреќа животот го загуби еден од најдобрите кошаркари кои Хравтска и Европа ги имала, Дражен Петровиќ, кошаркарскиот „Моцарт“.…

1 2 3 30