Browsing: Други спортови

Други спортови
Во Цирих ечеше: Никогаш Северна, само Македонија! Македонскиот воин Стефановски се закити со нова титула! (ВИДЕО)

Трета светска титула за Даниел Стфеновски (7к кг) во К-1, овој пат во ВКУ по минатогодишната во Суперкомбат и годинава во ИСКА. Стефановски го совлада Јану…

Други спортови
Шампионатот во мавање шамари доби конкуренција! Ќе стане ли ова натпреварување омилено на мажите? (ВИДЕО)

„Butt-slapping“ Шампионатот е натпревар помеѓу девојки кои се удираат по задникот се дур едната од нив не падне. Ова натпреварување е направено како пародија на Рускиот…

1 2 3 26