Browsing: Некатегоризирано

Некатегоризирано
ВМРО ДПМНЕ и БЕСА ги надгласаа пратениците од опозицијата во Комисијата за избори и именувања

Пратениците на ВМРО ДПМНЕ и на БЕСА  ги надгласаа пратениците на СДСМ и на ДУИ во комисијата за избори и именувања со која претседава Илија Димовски,…

Некатегоризирано
Василевска: Имаме 10 прашања коишто треба да ги одговори Драги Рашковски

Ќе даде ли конечно одговор генералниот секретар на владата на Република Македонија во врска со еден од најголемите корупциски скандали на оваа власт? Докази и сомненија…

1 2 3 15