Карачич со порака до вардарци: Кога ќе биде најтешко и најважно, тогаш ќе биде ваше време…ГЛАВАТА ГОРЕ (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Поранешниот играч на РК Вардар и еден од милениците на вардарските навивачи, Игор Карачич, по поразот на Вардар ги охрабри Вардарци, „Кога ќе биде најтешко и најважно, тогаш ќе биде ваше време…ГЛАВАТА ГОРЕ“.

Сподели.