Кајл Лаури го продолжува договорот со Торонто

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Еден од најдобрите кошаркари на Торонто Репторс ке го продолжи договорот за уште две години. Неговиот договор истекува следното лето,и како не би бил слободен агент тој ке ја прифати понудата на клубот за соработка до 2021 година. Неговата заработка ке биде 64 милиони долари за две години. Инаку Лаури кој има  33 години веке 7 години е член на Торонто Репторс и еден од најзаслужните за освојување на НБА титулата.

Сподели.