Јапонци и Јапонки играат оро и ја пеат “Македонско девојче” на плоштадот во Скопје (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На социјалните мрежи се појави видео од распеани туристи од Јапонија, кои на плоштадот “Македонија” во Скопје играат оро на “Македонско девојче”.

Видеото за кратко време стана вирално и доби голем број позитивни коментари.

Погледнете го овој несекојдневен настан:

Сподели.