Ја сними најжешката сцена во поранешна Југославија, еве како изгледа денес (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Јагодинка Симоновиќ која сними неколку култни сцени во филмот „Варњиво лето 68“ имала само 27 години.

После 8 години бега од Србија, а пред пет години повторно се вратила.

Таа сега е професорка на Факултет за драмска уметност, филмски смер, а еве како изгледа денесска Драгана Врагиќ, неколку децении после снимање на филмот.

Сподели.