Ја малтретирал за невозвратена љубов

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На 24.05.2019 година во 04,00 часот во Единицата за известување и команда Скопје, било пријавено дека во стан на улица .„Владимир Комаров“ во Скопје, Л.Ј.(49) била малтретирана и врз неа била извршена обљуба од страна на С.Б. (39) од Босна и Херцеговина, со кого претходно биле во врска што таа не сакала да ја продолжи. С.Б. е приведен во полициска станица.

Сподели.