Изведба која ќе ве наежи: Три босанки ја испеаа ,,Море сокол пие” (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Медина Турковиќ, Селма Дроце и Шејла Гргиќ од Сански Мост, Босна и Херцеговина ја отпеаа ,,Море сокол пие” и го воодушевија македонскиот народ.

Погледнете ја нивната изведба:

Сподели.