Ивановски потпиша за Диошгер

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Мирко Ивановски ке го засили нападот на унгарскиот клуб ДВТК/Диошгер/. Ивановски во Унгарија заминува од редовите на Хајдук – Сплит каде  договорно ја прекина соработката по само една година. Инаку Ивановски веке играше во Унгарија во 2015 година,каде со Видеотон го освои шампионатот. ДВТК лошо го започна првенството па од 5 натпревари има 4 порази.

Сподели.