ИСПОВЕД: Македонка објави го објави со име и презиме на својот ФБ-профил женетиот човек со кој спиела!?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Македонка се покајувајќи се од чинот што го направила, решила да си ја олесни душата и да признае на ФБ што направила. Таа го признава чинот, но го става партнерот во незавидна ситуација. Тој е означен на објавата, а според објавата, женет е и со деца.

Лоши ова социјалниве мрежи…

Сподели.