ИНЦИДЕНТ во СПЛИТ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Натпреварот Морнар – Црвена звезда во ватерполо во регионалната лига е одложен и не се знае кога ке се одигра. Во текот на денот пред натпреварот на Сплитската рива се нападнати 3 ватерполисти на Црвена звезда. Во хаосот кој настанал во едно кафуле тројцата ватарполисти биле нападнати од поголема група која се служела со разни ладни оружја,по што еден од нападнатите скокнал во морето и не излегол од него додека не видел полиција на место на настанот. Полицијата известила дека еден од напагачите е идентификуван.

Сподели.