Интонирана химната, одбојкарите пееа во еден глас! (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Моменти за историја на нашите одбојкари, во еден глас ја пееа химната во „Стожице“ пред почетокот на натпреварот со Финска.

Македонија дебитира на Европското првенство во одбојка, секој поен, секој сет, секоја победа е историја за нашата одбојка.

Сподели.