Интервју „Во Кратки Црти“ со Исмаил Хактан од Левица

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Последната емисија „Во Кратки Црти“ пред пандемијата, со Хактан Исмаил од Левица разговаравме за очекувањата од парламентарните избори

Последната емисија Во Кратки Црти пред пандемијата, со Хактан Исмаил од Левица разговаравме за очекувањата од парламентарните избори

Последната емисија Во Кратки Црти пред пандемијата, со Хактан Исмаил од Левица разговаравме за очекувањата од парламентарните избори

Gepostet von Signal Mkd am Dienstag, 30. Juni 2020

 

Сподели.