Хуманитарна акција на младите од ВМРО-ДПМНЕ низ цела Македонија (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денес Унијата на млади сили на ВМРО – ДПМНЕ ширум Македонија, се организира во хумана акција во која донираше средства за дезинфекција и заштита и производи од македонско потекло за потребите на домовите за лица со посебни потреби и Црвениот крст.
Заклучно со препораките за заштита од коронавирусот, денес посетивме и дониравме онаму каде што е најпотребно.

Чувајте се и останете здрави, заедно ќе го победиме ова. 💪

Да живее Македонија! 🇲🇰

Security Check

null

Сподели.