ХОРОР ВО КОЧАНИ: 10-годишно дете го маваат со клоци, шамари и тупаници дури тоа ги моли да го однесат кај мајка му (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Жители од кочанската населба „Трајаново трло“ претепале 10 годишно дете (ромче) за наводна кражба (не се знае што е украдено). На снимката се гледа како жителите на „Трајаново Трло“ физички малтретираат малолетно 10 годишно дете кое наводно го фатиле во кражба. Се слуша и како детето плачејќи ги моли да го однесат кај мајка му, но наместо тоа, тој добива клоци, шамари и тупаници…

Сподели.