„Homines“ со Д-р Весела Христовска – Епизода 4 (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во денешното издание на HOMINES ќе зборуваме за Кардио Вежби и нивните бенефиции за човековото здравје во друштво на фитнес тренер.. Следете не

Во денешното издание на HOMINES ќе зборуваме за Кардио Вежби и нивните бенефиции за човековото здравје во друштво на фитнес тренер.. Следете не

Во денешното издание на HOMINES ќе зборуваме за Кардио Вежби и нивните бенефиции за човековото здравје во друштво на фитнес тренер.. Следете не

Сподели.