Холивудската легенда Кирк Даглас им подарувал училишен прибор на дечиња од Егејска Македонија (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Македонската обединета дијаспора на својот Твитер профил на несекојдневен начин и со фотографија од далечната 1947-та година се прости од холивудската легенда Кирк Даглас.

Имено тој бил фотографиран околу 1947-та година како подарува училитен прибор на дечиња во Егејска Македонија.

Холивудската легенда Кирк Даглас сликан околу 1947 година каде поклонува училишен прибор на дечиња во Егејска Македонија. Бог да го прости Кирк Даглас!, стои во нивниот пост на Твитер.

UMD on Twitter

Холивудската легенда Кирк Даглас сликан околу 1947 година каде поклонува училишен прибор на дечиња во Егејска Македонија. Бог да го прости Кирк Даглас!

Сподели.