HBO најави: Доаѓаат 10 нови епизоди од „Игра на престолот“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Куќата на змејот“ е серијал во кој се претставени случувањата кои претходат на серијата „Игра на престолот“, односно 300 години пред случувањата од серијата.

Компанијата HBO даде зелено светло за новата приквел серија.

-Задоволство ми е да најавам дека ја нарачавме „Куќа на змејот“. Серијата ќе се занимава со куќата на Таргеријан и работните денови на Вестерс, изјави Кејси Блојс од HBO.

Сподели.