Хали Бери топлес ги искачува „скалите на животот“ (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Педесет и три годишната актерка Хали Бери е заводлива дама која секојдневно го негува својот изглед.

Таа открива дека за нејзиниот изглед треба да му заблагодари на здравиот живот и секојдневното вежбање во теретана.

Хали подолго време вежба со нејзиниот личен тренер Питер Ли Томас.

 

Актерката работи главно кардио вежби во комбинација со тегови и ги советува жените да одвојат време за тренинг.

Инспирација и мотивација добива од секојдневието, а тоа го споделува и со своите фанови на социјалните мрежи.

 

Ова е нејзината инспиративна порака: „Понекогаш, најмалиот чекор во вистинската насока завршува како најголем чекор во вашиот живот“.

Сподели.