ГРАДОНАЧАЛНИК НАСИЛНИК: Ќе одговара ли Дудуш за второто тепање? (ВИДЕО+ДОКУМЕНТИ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Градоначалникот на Шуто Оризари, Курто Дудуш, тепал уште еден граѓанин и утре за тој случај ќе продолжи судскиот процес.

„Лидер“ објавува документи околу процесот, за тепањето на Исмаил Делир, кој исто така беше претепан од Курто Дудуш.

Сподели.