Ѓорѓиевски: Каков Премиер – таков Министер за внатрешни работи! МВР е во тотален хаос! (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Почитувани,

Неспособноста на министерот за внатрешни работи е веќе толку општо позната работа што не е ни чудо зошто секој ден се случуваат грабежи, убиства и насилства во #РепубликаМакедонија.🇲🇰 Криминалците се осоколени и слободни, што прават дрски кривични дела сред бел ден, и за тоа не одговара никој од нив.

Десетина тешки грабежи, и неколку опљачкани банки и пошти откако Оливер Спасовски е на чело на МВР, а ниту еден расветлен случај.
Каков Премиер – таков Министер за внатрешни работи.

Колку поскоро Спасовски и оваа власт си заминат, толку побрзо ќе се врати правдата во Република #Македонија, a нашите граѓани ќе можат повторно да кажат дека се чувствуваат сигурно и не живеат во страв.

Орце Ѓорѓиевски – Почитувани, Неспособноста на… | Facebook

Почитувани, Неспособноста на министерот за внатрешни работи е веќе толку општо позната работа што не е ни чудо зошто секој ден се случуваат грабежи,…

Сподели.