Георгиевски се фали се резултатите, жителите бараат помош преку порталите (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Градоначалникот на Гази Баба, Борис Георгиевски се фали со постигнатите резултати, а граѓаните при мал дожд се поплавиваат и се отсечени од градот.

Сликите кои нашата редакција ги доби со ваков коментар се од улица.520 во Керамидница каде жителите бараат помош и реакција од надлежните.

Сподели.