Генсекот на СДСМ сам против себе: Николовски в кафеана по сопствената забрана (ВИДЕО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На youtube се појави видео на кое генералниот секретар на СДСМ дивее по кафеани само еден ден откако на партиските членови им испрати наредба да не одат.

Денеска самиот оди против својата наредба.

Сподели.