ФОТО: Семејна прошетка на Водно

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

За нив не важат мерките, па можат колективно да шетаат на Водно, во непосрена близина на Свети Пантелејмон. Фотографиите се снимени денеска напладне.

Сподели.