Физичка пресметка на советници во Охрид: Се испотепале пред очите на градоначалникот

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На денешната седница на советот на Општина Охрид на кој на дневен ред било гласањето на ребаланс на буџетот дошло до физичка пресметка. Имено, советникот од ДУИ Нефи Усеини и Џемаил Мена од колицијата БЕСА/Алијанса за албанците физички се пресметале во салата каде што се одвивала седницата.

Присутен на настанот бил и градоначалникот на Охрид. Најпрво почнале со вербални навреди на албански да си дорфлаат и во еден момент двајцата се впуштиле еден према друг. Настанот е пријавен во полиција.

Сподели.