Eлмира е најзгодната косовска спортска новинарка (ФОТО)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Македонија во четврток ќе игра против Косово во рамки на Лигата на нации. Интересот кај медиумите е голем а гостите ја имаат можеби најзгодната спортска новинарка. Нејзиното име е Елмира Садрија и е водителка во „Digaitalb“.

Нејзина специјалност е фудбалот а заштитен знак големите гради што гарантира и голема гледаност кај мажите.Останува да видиме дали ќе дојде во Скопје да ја бодри својата репрезентација.

Сподели.